Posted on Leave a comment

Spahelg – en minisemester  

När du verkligen behöver ladda batterierna är spa ett perfekt alternativ. Det är otroligt avkopplande med alla de olika spabehandlingar som erbjuds. Både din kropp och dina sinnen kommer få lugn och ro, och energiförrådet fylls på ordentligt. Välj allt från ansiktsbehandlingar till pedikyr. 

 

Ta med dina vänner 

Att åka på minisemester till ett spa med de närmsta vännerna är omöjligt att misslyckas. Samtidigt som ni får kvalitetstid tillsammans får ni även ro till att koppla av. På spahotell erbjuds ofta väldigt många behandlingar till riktigt bra kvalitet. Gå genom hela menyn och plocka ihop ett riktigt härligt paket.  

 

För det är du värd 

Det bästa du kan göra för dig själv är att ta dig tiden att koppla av. Alla beslut som ska fattas och allt vi upplever kommer att bli bättre och hälsosammare om vi gör det med ro i sinnet. Det finns många sätt att finna ro, men det är ingen tvekan på att en helg med massage, pedikyr och ansiktsbehandlingar är effektivt.  

 

Vilka behandlingar ska du välja? 

Fundera på vad du behöver mest och hur budgeten ser ut. Men det är aldrig fel att försöka välja några behandlingar så du får med hela kroppen. En helkropps massage är aldrig fel och ansiktsbehandling känns nästan självklar. Välj gärna pedikyr också, som gör underverk för hälsan.  

 

Åk på spa med din partner 

Överraska din pojkvän eller flickvän med en liten minisemester på ett spa. Det finns väl inget bättre än att ta en ordentlig paus från verkligheten och bara fokusera på varandra och ens välbefinnande. De flesta spa har parbehandlingar, allt från massage, bubbelbad och pedikyr.  

 

Strosa omkring i den härliga naturen 

Många spahotell ligger i anslutning till naturen. Där finns mycket kraft och energi att hämta. Är det under sommarhalvåret kanske ni kan ta en liten picknick i någon glänta eller på en äng. Det är möjligt att anläggningen har jacuzzi utomhus. Vilket tillfälle att njuta tillsammans med ett glas bubbel. 

 

Redo för att möta verkligheten igen 

Efter en lång helg fylld av massage, pedikyr, god mat och härligt sällskap är du redo för verkligheten igen. Njut av att komma tillbaka väl förberedd att hantera allt vad livet ger. Känn hur du kan hantera stressiga situationer bättre. Gläd dig över att inte lägga energi på att vara lättirriterad. 

 

Härliga behandlingar hemma efter jobbet 

För att upprätthålla lugnet kan du hålla lite spa hemma också. Antingen själv eller med vänner. Ansiktsmask och pedikyr är lätt fixat på egen hand, ofta har du det mesta i kylskåpet och skafferiet. Det är dessutom en väldigt trevlig syssla att göra tillsammans med din partner. Så härligt att slappna av tillsammans. 

  

Pedikyr en helt vanlig vardag 

Något av det enklaste måste vara att göra ett fotbad hemma. Perfekt att göra en kväll efter arbetet. Med varmt vatten, olivolja och salt och kanske en essentiell olja är fötterna redo att bada, eller boka en tid på Amytiz.se. Lyssna på avslappnande musik, eller kika på en film under tiden. Låt fötterna mjukas upp efter dagens arbete.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *