Flytta allt som inte skall slängas

Vi gör det åt dig. Ring bara ett samtal så kirrar vi biffen, inga problem alls. Jag lovar. Inga problem alls kompis. Det var en gång en flyttfirma som gjorde ett bra jobb. Dom flyttade stora saker, små saker, tunga saker, otympliga prylar och annan skit. Har du lust att knäcka ryggen för en pryls skull? Trodde väl inte det. Prylar har inga känslor. Eller har dom det. Vi på flyttfirma tror i alla fall att dom har ett värde. För dig, eller för någon annan person. Kanske till och med en bäbis. Släng inte saker i onödan. Ett barn på andra sidan jorden kanske vill ha det. Anlita oss så kan vi köra det till andra sidan jorden och på så sätt bli jätte rika på dig som kund. Det lär kosta dig flera tusentals kronor att anlita oss för att köra hela jorden runt. Men vi lovar att vi är en bra flyttfirma som inte kommer göra dig besviken. Vi lovar dig det. På heder och samvete inga konstigheter alls.

 Flyttfirma för dom olika skälen är ett motto

 Som vi på vår flyttfirma står för. Skälen för röra på sig. Bo på olika ställen. Det är väl inte så konstigt. Konstigt vore det om flyttfirmor aldrig skulle behövas någonsin. Vad vore det för värld egentligen?

En värld där alla bodde kvar på precis samma ställe hela livet ut vore ju som att aldrig byta kalsonger, i princip. Anlita en flyttfirma för att byta dina metaforiska kalsonger en gång för alla. Det behövs, om inte för hälsan och friskheten, åtminstone för din partner.