Posted on

Ytterligare tjänster som din flyttfirma kan tillhandahålla

När det är dags att välja en flyttfirma är det viktigt att förstå det fulla utbud av tjänster som respektive leverantör har att erbjuda. Många flyttfirmor kan nämligen hjälpa dig med så mycket mer än att bara plocka upp dina saker och släppa av dem vid slutdestinationen. När du tar hjälp av en lokal flyttfirma kan du gärna efterfråga nedanstående tjänster om du är i behov av dessa:

Packning

Ja, du läste rätt – den flyttfirma som du anlitar kan sannolikt komma och packa ner hela ditt bohag mot betalning. Denna tjänst kan hjälpa dig att spara tid och ta bort en stor del av den oro som lätt kan uppstå kring huruvida du packar ner sakerna på rätt sätt eller ej. Du kan dessutom vara säker på att en proffsig flyttfirma har bra koll på vilken typ av förpackningsmaterial samt vilka slags kartonger och lådor som bör användas för att säkerställa att alla dina föremål anländer oskadda till den nya bostaden.

Uppackning

Flyttfirman kan givetvis även hjälpa dig genom att packa upp sakerna åt dig. Några av de allra bästa flyttfirmorna tillhandahåller denna tjänst. Genom att köpa denna tjänst kan du placera ut sakerna där du vill ha dem och slippa springa runt och försöka ta reda på vart det olika föremålen har tagit vägen.

Försäljning eller uthyrning av kartonger

Du kanske inte vill att din flyttfirma packar och packar upp dina saker, utan föredrar att göra detta själv. Många flyttfirmor säljer dock kartonger av en flyttfirma göteborg som du kan köpa, eller i vissa fall hyra. Om du föredrar miljövänliga kartonger tillverkade av 100% återvinningsbara material, kan du med fördel efterfråga dessa då sannolikheten är stor att din flyttfirma har tillgång till sådana.

Hantering av specialföremål

Oavsett om du behöver hjälp med att flytta ett piano, ett biljardbord eller ett stycke dyrbar konst, kan din flyttfirma hjälpa dig med just detta. Du behöver alltså inte försöka ta reda på hur du ska själv flytta ditt specialföremål från din nuvarande bostad till den nya. De flesta föremål av detta slag kräver varsam behandling och omvårdnad, vilket gör att du bör överlåta jobbet till proffs.

 

När du planerar inför din nästa flytt bör du ha ovanstående tjänster i åtanke, eftersom de kan underlätta flytten som helhet för dig. Kontakta gärna din flyttfirma för att få reda på vilka tjänster de har att erbjuda samt hur dessa motsvarar ditt behov.