Posted on Leave a comment

Flytta smidigt med en flyttfirmas hjälp 

När du har hittat ditt drömhus så har du säkert många planer för hur det ska inredas och dekoreras vilket är det roligaste med ett nytt hem. Men först måste man tyvärr genomgå den inte så roliga flytten med allt vad det innebär. Det ska sorteras, packas och konkas grejer fram och tillbaka. Om du inför flytten börjar få lite ånger över hur du ska klara av allt så kan du anlita hjälp med din flytt och istället lägga fokus på den roliga planeringen av inredningen av ditt nya hem. 

En flyttfirma kan vara guld värd i ditt flyttkaos eftersom de erbjuder alla möjliga tjänster som underlättar din flytt. Och varför inte göra det lite enklare för dig när du flyttar och anlita en professionell flyttfirma. För att hitta en bra flyttfirma så kan du fråga runt bland vänner eller som de flesta gör nu för tiden, söka på nätet. Och glöm inte att kolla eventuella omdömen som andra kunder har givit flyttfirman för på så sätt kan det vara lättare att hitta en bra flyttfirma som stockholmsflyttfirma.se. 

De tjänster som en flyttfirma vanligtvis erbjuder är packning, lastning och transport till ditt nya hem men det är också många firmor som har ytterligare tjänster som de kan hjälpa dig med. Det kan vara exempelvis hjälp med städningen när allt är urplockat från ditt gamla hem. Och en flyttstädning är rätt skönt att slippa för det tar väldigt lång tid att genomföra eftersom allt ska städas så grundligt. En annan tjänst som vissa flyttfirmor erbjuder sina kunder är hjälp med magasinering och det är mycket uppskattat när man har för många saker. 

Du kan ta så pass mycket hjälp som du behöver från din flyttfirma, för dig kanske det räcker med enbart lastning och transport medan andra hellre vill ha en helhetslösning och ger bort allt ansvar till flyttfirman – och du kan få avdrag för privatflytt. Men det finns en sak ingen kommer undan att göra själv och som är så bra att ta tag i inför flytten och det är att sortera! Det kan gälla allt från kläder till köksgeråd och när det är gjort så kommer flytten gå lättare eftersom du har mindre saker att flytta på. Det som du sorterar ut och inte vill ha längre kan du gärna ta och skänka och på så sätt ge dina gamla saker ett nytt liv hos någon annan. Flyttbil - Packa rätt

För dig som vill flytta lite billigare går det att utnyttja det fantastiska RUT-avdraget som gäller för arbetskostnaden. Med RUT-avdraget kan man dra av kostnaden för hela 50% av arbetet som flyttfirman utför, men det gäller inte för till exempel förpackningsmaterial utan allt arbete som flyttfirman gör kring flytten som exempelvis montering av möbler eller packa ner dina böcker. 

När du anlitar din flyttfirma så bör du tala om att du vill utnyttja RUT-avdraget och de kommer då att ordna med detta. Flyttfirman behöver sammanställa exakt vad som är arbetskostnad så att det lättare går att ta del av avdraget. Med RUT-avdraget kan du få bland annat packning, lastning, städning och montering till halva priset! 

Så varför inte göra en smidig flytt genom att anlita flytthjälp? Det finns ju bara fördelar och du slipper stå där med panik när dagen för flytten närmar sig. Du kan istället lägga din tid på att strosa runt i affärer och hitta din nya stil för ditt drömhus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *